Få mere ud af din elcykel med vores tilbehør

Med vores praktiske oplader til elcykler kan du nemt oplade din cykel, mens du er på farten. Opladerens kompakte design gør den nem at have med i lommen eller tasken, så du altid har den klar, når du har brug for den. Bare tilslut opladeren til din elcykels batteri, og du kan hurtigt få ekstra strøm, så du kan fortsætte din tur. Opladerens hurtige opladning sørger for, at dit batteri er fuldt opladet på kort tid, så du kan komme videre uden at skulle bekymre dig om rækkevidde.

Sikre dig mod tyverier med vores låsesystemer

Beskyt din investering mod tyverier med vores avancerede låsesystemer. Vores låse er designet til at modstå selv de mest ihærdige tyve, så du kan føle dig tryg, når du efterlader din elcykel. Uanset om du foretrækker en kraftig U-lås eller et fleksibelt kædelås, har vi løsningen, der passer til dine behov. Udforsk vores sortiment af elcykeltilbehør og find den perfekte lås til at beskytte din elcykel.

Forbedre din komfort med ergonomiske håndtag

Ergonomiske håndtag er et must-have tilbehør til din elcykel, hvis du ønsker at øge din komfort under længere ture. De ergonomisk formede håndtag aflaster håndled og fingre, så du kan cykle længere uden at blive træt i hænderne. Vores håndtag er fremstillet af bløde materialer og har en behagelig gribeflade, der giver dig et godt og sikkert greb. Uanset om du vælger en MATE X grå elcykel eller en anden model, vil ergonomiske håndtag gøre din køreoplevelse mere behagelig.

Udvid din rækkevidde med ekstra batterier

Med ekstra batterier kan du udvide din elcykels rækkevidde og køre længere på en enkelt opladning. Vores udvalg af ekstra batterier er kompatible med de fleste elcykelmodeller og kan nemt monteres på din cykel. Vælg mellem forskellige kapaciteter, så du kan finde den løsning der passer bedst til dine behov. Flere batterier betyder mere frihed til at udforske nye steder og tage længere ture uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Beskyt din elcykel mod vejr og vind

Dine elcykel er en investering, som du ønsker at beskytte mod vejr og vind. Vores udvalg af tilbehør omfatter stærke, vandafvisende cykelkasser, der giver din elcykel den beskyttelse, den har brug for, uanset om du cykler i regn, sne eller blæst. Vores cykelkasser er designet til at passe perfekt til din elcykel og giver dig mulighed for at medbringe dine ting, samtidig med at din elcykel forbliver beskyttet. Derudover tilbyder vi også effektive forhjulskærme, der holder dig og din elcykel tør, selv på de mest regnfulde dage.

Gør din elcykel personlig med vores styling-tilbehør

Vores styling-tilbehør giver dig mulighed for at gøre din elcykel personlig og unik. Vælg mellem et bredt udvalg af farverige dækskærme, komfortable sadler, stilfulde kurve og meget mere. Tilpas din elcykel, så den passer perfekt til din personlige stil og dine behov. Med vores tilbehør kan du sætte dit eget præg på din cykel og skabe et udtryk, der afspejler din individuelle smag.

Optimér din køreglæde med avancerede sensorer

Avancerede sensorer kan hjælpe dig med at få endnu mere glæde ud af din elcykel. Med sensorer som registrerer din hastighed, acceleration, bremsekraft og terrænprofil, kan din elcykel optimere motorydelsen og assistanceniveauet i forhold til dine behov. Disse data kan også bruges til at give dig værdifuld feedback om din kørsel, så du kan forbedre din teknik og udnytte batterikapaciteten optimalt. Investér i et sensorpakke til din elcykel og oplev en endnu mere dynamisk og engagerende køreoplevelse.

Vedligehold din elcykel med vores pleje-produkter

Vedligehold din elcykel med vores pleje-produkter. Vores udvalg af pleje-produkter er designet til at holde din elcykel i topform. Rengør og beskyt din cykelramme med vores effektive rengøringsmiddel, og sørg for, at dine dæk og fælge altid ser præsentable ud med vores specialprodukter. Regelmæssig vedligeholdelse forlænger levetiden på din elcykel og sikrer, at den kører optimalt hver gang.

Transportér dine ting sikkert med vores bagagebærere

Vores bagagebærere er designet til at transportere dine ting sikkert og stabilt, så du kan cykle rundt uden bekymringer. De er lavet af stærke materialer, som kan bære op til 25 kg, og er nemme at montere på din elcykel. Du kan vælge mellem forskellige modeller, der passer til dit behov – om du skal have plads til en taske, kasser eller endda et barnesæde. Uanset hvad du skal transportere, sørger vores bagagebærere for, at det holder sikkert på plads, mens du cykler.

Bliv inspireret af vores tilbehørs-pakker

Vores tilbehørs-pakker er designet til at hjælpe dig med at få det maksimale ud af din elcykel. Uanset om du lægger vægt på komfort, praktiske funktioner eller et stilrent udtryk, har vi en pakke, der passer til dine behov. Vælg mellem pakker, der indeholder alt fra ergonomiske sadler og stærke lygter til praktiske kurve og elegante skærme. Med vores tilbehør kan du tilpasse din elcykel, så den passer perfekt til din livsstil og dine ønsker. Lad dig inspirere og find den pakke, der giver dig den bedste oplevelse på to hjul.